Friday, November 1, 2013

Vegan Challenge november 2013

Het is 1 november en dat is Wereld Veganisme Dag!
En dat november begonnen is betekent dat de Vegan Challenge weer van start is gegaan.
De Vegan Challenge houd in dat je één maand lang volledig plantaardig eet.
Het leuke hieraan is dat je dat niet helemaal zelf hoeft te doen, op de website kun je je gratis inschrijven en dan krijg je elke dag recepten en tips toegestuurd!
Ook staat er op de website een recepten overzicht en handige weekmenu's.
Voor iedereen die graag plantaardig wil eten maar niet goed weet hoe hij moet beginnen is de Vegan Challenge een aanrader.


Ook fijn, bij de recepten staat precies hoeveel tijd het kost, of het supermarktvriendelijk is, allergieën en de moeilijkheidsgraad.
Er staan veel makkelijke en snelle recepten tussen, dus je hoeft echt niet de halve dag in de keuken te staan om lekker plantaardig te eten.
Verder kun je op het forum terecht voor vragen en info, daarnaast kun je via de Buddy Map zoeken naar vegans bij jou in de buurt om ervaringen uit te wisselen of gezellig samen te eten.

Een van de Vegan Challenge recepten, dat ziet er toch super mooi en lekker uit?

Zelf doe ik niet officieel mee aan de Vegan Challenge deze keer, ik eet een aantal dagen per week plantaardig en dat bevalt heel goed.
Wel zal ik op Zoet Zuurtje deze maand wat meer aandacht besteden aan veganisme met wat meer vegan recepten en vegan onderwerpen.

Meer info vind je op de website van Vegan Challenge, daar kun je je ook inschrijven.
Ook vind je Vegan Challenge op facebook en twitter.

Doe jij mee met de Vegan Challenge?

0 comments:

Post a Comment