Monday, June 17, 2013

Wrap rolletjes met gegrilde paprika

Wrap rolletjes is een van mijn favoriete party hapjes, ze zijn super makkelijk om te maken, je kan er in doen wat je wil en ze zien er leuk uit!
Wat wil je nog meer?
Deze keer maakte ik wrap rolletjes met gegrilde paprika en rucola, veel smaak maar door de kruidenroomkaas toch lekker fris.

Wat heb je nodig?

1 pakje meergranen wraps (8 stuks)
200 gram kruidenkaas of roomkaas (hummus voor vegan wraps)
1 pot gegrilde paprika
bosje bieslook
1 zak rucola

Hoe maak je het?

Smeer een laagje kruidenkaas op de wraps.
Hak de bieslook fijn en strooi dit over de kruidenkaas.
Snijd de gegrilde paprika in reepjes en leg dit op de kruidenkaas.
Verdeel er wat rucola over.
Rol de wraps strak op en snijd ze vervolgens in vier kleine rolletjes, steek er een cocktailprikkertje in zodat de rolletjes mooi dicht blijven.

Tip: Beleg de wraps niet te dik, dan kun je ze niet meer goed oprollen.

Als je een pot gegrilde paprika en kant en klaar wraps gebruikt is dit gerechtje binnen 20 minuten klaar.
Heb je veel tijd? Dan kun je natuurlijk ook zelf paprika's roosteren en de wraps zelf maken.

Je kan deze wrap rolletjes 3 uur voor het serveren bereiden, bewaar in de koelkast.


0 comments:

Post a Comment